Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 29 d’abril del 2011

Vida sana?

Pels adults contemporanis, els pseudo-intel·lectes, els super-mega-esportistes, els neuro-hipocondríacs, es a dir casi algú de nosaltres mateixos.
Diuen que tots els dies hem de menjar una poma pel ferro, un plàtan pel potassi, una taronja per la vitamina C, mig meló per millorar la digestió i una tassa de té verd sense sucre per prevenir la diabetis. 
Tots  els dies hem de beure dos litres d'aigua, hem de prendre un L-casei defensis o inmunitas, que ningú sap què cosa és però que si no t'ho prens tots els dies, començaràs a veure  la gent borrosa.
Cada dia una aspirina per prevenir els infarts, A més, una copa de vi negre per prevenir un segon i una altre de vi blanc pel sistema nerviós, Ah! i una cervesa que ara no recordo per a què era. Si t'ho prens tot junt pot ser que tinguis el derramem allà mateix, però no et preocupis perquè probablement ni t'adones.  
Tots els dies hem de menjar fibra, molta fibra, moltíssima fibra, fins que aconseguim que ens surti un jersei pel cul, i soja molta soja que encara que no tingui un bon sabor és sana, molt sana!
En total hem de fer entre quatre i cinc menjars diaris sense oblidar-nos de mastegar cent vegades cada cop. Fent un petit càlcul només en menjar emprenem més o menys cinc horetes. Després de cada dinar ens hem de rentar les dents, després del L-casei i la fibra les dents, després de la poma i el iogurt, les dents, després del plàtan i la taronja, les dents, i així mentre tinguem dents. No podem oblidar-nos d'utilitzar també el fill dental, el massatge per a les genives i el fantàstic esbandida bucal que et deixarà la boca fresca, fresca. Potser  millor fer una ampliació del bany i instal·lar el fill musical perquè entre les dents, la dutxa i la fibra et passaràs varies hores al dia allà dins.
Hauríem de dormir vuit hores i treballar vuit més. Si afegim les cinc que emprem per menjar sumen vint-i-una, i sempre que no sorgeix cap imprevist, resten tres. 
Segons les estadístiques miren tres hores diàries la tv, doncs ara ja no podrà ser si vols portar aquesta vida sana, perquè hem de caminar com a mínim mitja hora diària, i no més d'una hora i mitja si no volem patir una rampa.
S'han de cuidar els amics, són com una planta a la que s'ha de regar de tant en tant. També s'ha de estar ben informat, per això recomanen tenir un parell de llibres a la tauleta de nit, escoltar la radio i llegir algun article interessant per  poder contrastar la informació.
Important!, es recomanable tenir sexe tots els dies, però sense caure en la rutina, així que s'ha de ser innovador, creatiu i renovar las tècniques de seducció...i si veus que no te'n surts prova amb algú altre, però clar això també porta el seu temps, i no parlem, doncs, del  sexe tántrico, perquè no tenim temps!! (recordo que després de cada menjar ens hem de rentar les dents).
Naturalment hem de treure temps per fer les feines de la casa, escombrar, fer rentadores, netejar vidres, fer la comprar i preparar els menjars, i ja no parlem si tenim mascota o..........nens!, uff si tenim nens! 
A mi de moment el recompta em dona mes de 29 hores diàries, així que si volem portar una vida sana haurem de fer varies coses a la vegada. per exemple, surt a caminar i quan tornes et dutxes amb aigua freda amb la boca oberta i aprofites per veure els dos litres recomanats. Mentre seus al water i expulses la fibra del dia anterior, et rentes les dents i quan acabes comences a fer l'amor tántrico amb la teva parella, a la que abans li hauràs donat un llibre per a que llegeixi en veu alta. Després d'això agafes l'escombra i com et queda una mà lliure truca a un  parell d'amics i a continuació aprofites que tens el telèfon i truques a la mare, que ja fa molt que no ho fas! En acabar et prens el vi negre, el blanc i la cervesa, perquè et farà falta. 
El iogurt i la poma t'ho pot preparar la teva parella mentre ell o ella es menja el plàtan amb un L-casei defensis o inmunitas i al dia següent ho feu al revés. 
Bé, ja acabo, perquè entre el iogurt, el mig meló el vi la cervesa el litre d'aigua i la tercera ingesta de fibra necessito un bany urgentment.                    (text anònim)

Jo de moment continuaré fent les coses que feia fins ara i si he de morir per no portar una vida sana, que sigui pels excessos, pels bons excessos! així que...sex&beers, forever!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada